Skolpirr

Hohi. Det närmar sig. Fick besked om VFU placering på Solskiftesskolan i Åkersberga i förra veckan och idag kom brevet med kursinformation och det efterlängtade/fruktade scheeemat!! Det är på riktigt, snart börjar en ny slags vardag igen. Om två veckor är min första föreläsning! Skräckblandad förtjusning, helt klart.

Kommentarer

  1. Tänk att det är så snart!!! Åkersberga är väl inte en så dum placering??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det måste betyda att våren också borde komma snart va?? Åkersberga är toppen för mig. Stor lättnad att det att jag inte får så långt att resa. Kram!

      Radera
  2. Solskiftesskolan ligger i mina gamla kvarter. Det är jättefin omgivning. Så kul för dig att du ska ut på VFU. Spännande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tänkte på dig och fick mod-det kommer gott från Åberga! :-)

      Radera
  3. Wow, det är på riktigt alltså? Spännande tider, indeed!

    SvaraRadera
  4. Svar
    1. Kursen som börjar nu heter "ungdomars utveckling och lärande" 15 hp, resten av terminen. Jag läser kombinationsprogrammet för lärar- och magisterexamen på SU, började hösten 2006 med att läsa engelska efter jag kom hem från mission i London. (mitt andra ämne är Psykologi) Sen vi fick barn har det blivit läsning till och från men jag har ändå lyckats behålla min plats. Planen är att jag ska knyta ihop säcken nu och göra klart den här läs-vevan!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg