hästkvintett och björn bernström

Hej och hå. Idag begav vi oss till Kulturcentrum Sundbyberg för att besöka Björn Bernströms utställning efter tips från en annan duktig akvarellist. Eller, Hallonbergen Centrum var det ju egentligen vi åkte till, men Kulturcentrum Sundbyberg låter ju lite mer tja... mindre hallonbergen. Det visade sig bli en riktig konstnärlig höjdarutflykt för Elin speciellt. Men mindre på grund av Bernströms akvareller och mer på grund av Aline Magnussons fina statysamling hästkvintett. Det är inte all konst som får en att hoppa, dansa och ropa högt av extas, men när det sker är det stort, inte sant? Iiiiiiiiiiiiih-hii!!! liksom.

Total kärlek vid första ögonkastet. E hittade "sin" fåle i femman genast och ville inte se åt någon eller något annat. Hon missade till och med nästan "Nightmare outlet" bredvid videobutiken. Det säger väl en hel del.
Men vi kom till slut även upp på övervåningen så att jag fick titta tavlor medan flickorna mumsade medhavd fika i lokalen strax utanför. Men trots bullmutor var Elin inte helt nöjd (Iiiiiiiih-hiii?!!?!) förrän ....

....vi tog hissen ner igen. (Iiiiiiiih-hiii!!!! ) Perfekt liten tisdagstur. Sen hem och middagssova alla tre. Skönt skönt. Tack hallonbergen för denna gång! Och tack Marita för tipset!

Kommentarer

 1. Härligt härligt! Elin, blivande hästtjej? Blev nu inspirerad att se till att åka iväg och kika på andras konst, tack! Kram Mo

  SvaraRadera
  Svar
  1. kanske som sin mamma? :) jag var riktigt hästtokig under ganska många år faktiskt. Roligt att du blev inspirerad, vi kanske kan göra någon sådan utflykt ihop till och med? KRam!

   Radera
 2. Mysigt. Själv blir jag lite avis på er lilla middagslur. Det lät fantastiskt skönt (säger en som inte sovit i natt. alls.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy för ickesovande! Hoppas hoppas det vänder snart. Kram!

   Radera
 3. Svar
  1. och du är så snäll! Tack fina du.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg