när katten är borta...


 
Lika mycket som jag njöt av Lovas sovstunder när jag var höggravid med Elin i magen fröjdas jag nu åt dom där små stunderna när jag får vara ensam med Lova och göra sånt som stora tjejer kan. Idag har vi målar akvarell med plastfolie och försökt fånga snökänslan med saltmåleri. Kul med en fyra åring i huset!!  
 

Kommentarer

  1. "louise känsla för snö" omätbart vackert! Akvarell med plastfolio och saltmåleri, hur gör man då? Kram Mo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Monica! åh va glad jag blir. jag får visa dig någon gång, det är lätt och kul! i korta drag, måla, lägg på, torka :) KRam!

      Radera
  2. Härligt Louise! Brukar också använda plast och salt. Snart blir det utställning. Vårutställningen på Ensta krog kanske?

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt! Vi kör lite simplare varianter med tuschpennor och Hello Kitty målarbilder. Men det är så ljuvligt att se Lovisa koncentrera sig så och gå in i det. Hon kanske kan få förfinas hos er?

    SvaraRadera
    Svar
    1. hehe! det är i ärlighetens namn inte så pedagogiskt som det låter, det är ju mest jag som försöker sysselsätta Loven så jag själv får tid att måla... men mysigt har vi! :D

      Radera
  4. Att på egenhand få upptäcka färger och att få måla/rita är pedagogisk nog. Har ni provat fingerfärg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De orden värmer! Jag har faktiskt pratat om fingerfärg med Lova men aldrig testat. Hon har tagit upp det flera gånger sen, att hon vill måla med "sån där färg som man inte behöver ha några penslar till". Det är nog dags nu då, tack för tipset!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg