Någon gång


Någon gång tänkte jag tygla min slarviga natur och lära mig sy. Jag har så fruktansvärt svårt för metodiskt förfarande och nogrannhet... slarvig och känslostyrd som jag är mest....Raka sömmar och sprättning, inte min starka sida, om vi säger så. Jag har inte haft syslöjd sen jag sydde ett par stretchiga "tjafs"- byxor (heter det så?) i årskurs fem typ. Inte min grej helt enkelt. Men nyårsklänningen har nu faktiskt överlevt en utdragen dragkedje-translantation. (va gör man inte..) Resultatet blev väl så där.  Den får inte följa med på bröllop men lite dunkelt dinerande därefter tål den nog. Tänka sig. Jag gjorde det. Någon gång tänker jag faktiskt lära mig.... Någon gång. Kanske 2013?

Kommentarer

 1. Sy blixtlås kan vara knepigt särskilt i trikåtyg.

  SvaraRadera
 2. Du kan få komma på syjunta hos mig! När man inser och accepterar hur lång tid det tar och hur mkt pill det är, blir det faktiskt roligare. Räkna med 5 ggr tiden och engagemanget som du trodde och sen njuter du av den lååånga systunden det blir :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi vilket bra råd!! Det stämmer verkligen med mina erfarenheter, men jag har inte tänkt så förut. Bra iakttagelse, det tar jag med mig! :-) och jag syjuntar gärna!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg