flytt#1

Vi har ute vår lägenhet på hemnet för försäljning. Visning om två veckor. Om det kommer nårra och budar flyttar vi antaligen inom kort. Olidligt spännande att se hur det går! Ta er en titt om ni letar trea i Sollentuna eller om ni bara är nyfikna på vårt för tillfället ovanligt välpolerade hem. (De fotade inte klädkammaren om vi säger så...)





http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-helenelund-sollentuna-kommun-pilvagen-68,-3-tr-1692995

ps till Sissel: kolla balkongbilden, där har du lådorna! Tusen tack för hjälpen.

Kommentarer

  1. Åhh, vad fint ni har det! Balkonglådorna är jättefina! Ni är verkligen duktiga att göra det hemtrevligt. Lycka till med försäljningen!

    SvaraRadera
  2. ser hur bra ut som helst! lycka till. jag håller tummar för att det går bra! vart flyttar ni?

    SvaraRadera
  3. fint det ser ut! men, va? ska ni sælja? det visste jag inte heller, det hær ær ju pinsamt!

    SvaraRadera
  4. Tack ska ni ha! :D Sjukt kul att home-stagea sitt eget hem tillsammans! Vi tyckte vi hade varit hur hårda som helst så vi blev lite snopna när fotogragen tog bort ÄNNU fler grejjer än vi redan gjort, men det blev faktiskt bra kort, om än lite opersonligt och kalt i verkligheten.

    så, japp vi tänkte alltså sälja! vi ska försöka i alla fall och se hur det går. Längtar efter eget hus men det är inte dags för det ännu... så vi håller oss i norr-när-förort ett tag till. Det lutar åt att vi hamnar i Näsby Park på ett eller annat sätt, närmare vänner, släkt, skolan och lotten!

    SvaraRadera
  5. en konkurrent på 78 kvm har kommit upp från ingenstans.

    SvaraRadera
  6. Då håller jag tummarna… jätte hårt :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg