TMTTack för uppmuntran! Jag vet ju att sjukan kommer ta slut snart och att vi (nog) blir friska igen. Men det känns segt! Fast i fredags fick jag en skön brejk när jag åkte till skolan för höstterminens allra sista seminarium! Nu ska jag ansöka om studieuppehåll och fortsätta på SU om nåt år... Känns både bra och lite jobbigt. De håller på att göra om mitt program så det är inte självklart hur det blir att fortsätta längre fram men nu vill jag vara med våra barn och jag tror på beslutet och hoppas hitta en väg. Men lite läskigt känns det, ovissheten.

Nåväl. Passade på att hämta ut min analysrapport från förra kursen och trodde inte mina ögon när det stod ett stort A på framsidan. Var tvungen att fråga killen i studentexpeditionen om det verkligen va betygen som stod på framsidan... it was! tjoohoo! Det firades med moderna museet och Turner, Monet och Thombly- till slut! Det kan tyckas lite trist att gå på museum helt själv men för mig var det lyx. Lyckligt lyx!

Kommentarer

 1. GRATTIS!!! Underbart sätt att få fira med TMT på Moderna. Nää jag tycker inte det är trist ibland är det riktigt skönt att vara själv på utställningar och få titta eller gå vidare utan att ta hänsyn till andra. Men det är också roligt att dela med andra sina upplevelser.

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat Louise! Du äger ju.

  SvaraRadera
 3. happy for you!! we definitely need to be close to "beauty" from time to time. It's great and brave for you to choose to be with the children, and i believe that worth!

  SvaraRadera
 4. Grattis till det fina betyget. Jag är enig med dig+Marita. Museum är bäst ensam! Kanske särskilt de av den "konstiga" typen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg