uppesittarkväll

Uppe med mina tankar (och Teo) ikväll. Killarna är sex månader nu. Inte helt pyttesmå längre. Vägde in på 8 kilo på BVC idag. De är helt fantastiska och jag är så glad i dem. Barnen blomstrar verkligen alla fyra men jag själv känner mig (lite för ofta) ganska vissen. Det är svårt att hinna och orka ta hand om sig själv och sina egna behov mitt i en verkligen välsignad, men dock ueberintensiv, vardag. Vet inte riktigt hur jag ska göra eller förhålla mig. Hur göra livet? Gamla metoder funkar inte riktigt. Eller gör dom kanske det? Funderar och försöker formulera nya tankestrategier. Behöver sätt att behålla fokus och färdriktning. Tror att bloggen kan hjälpa. Och imorgon köper jag en ny dagbok. Ny tid. Det är sittdelsdags! 

Kommentarer

 1. Hurra, grattis och lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag har också köpt ny dagbok. Invigde den med att skriva om vad Elin sa till mig när hon vaknade en natt när hon och Lova var här. Det var en magisk stund som jag aldrig glömmer. Hoppas du får uppleva magiska ögonblick på natten även om du helst av allt vill sova. Du är fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va underbart att höra ❤️ Att skriva ner stort och smått, det hjälper att både se och minnas tycker jag. Kram fantastiska DU!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Heja dig Louise! Känner igen det du skriver (även om jag "bara " har två små). Vi kämpar på dag för dag med att hitta balans och kraft till livet. Inte helt lätt alltid. Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Louise! Jag hejar på dig med, rightbackatya!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg