fiskelycka

Det är sent och sängen kallar, men först några bilder från ikväll. Henrik och Lova gav sig iväg ner till vattnet själva först, men jag kunde inte hålla mig borta och kom snart efter. Det är jag glad för. Underbart att få se dem som jag älskar mecka tillsammans. Stillsamt magiskt. Bästa utsikten. En perfekt avslutning på en härlig dag.









Östersjö-gädda är ju ingen höjdare för ammande eller över huvudtaget kvinnor i barnafödande ålder faktiskt, så fångsten fick glädja två söta tanter som kom förbi i precis rätt stund. Henrik rensade ur och väninnorna fortsatte sin kvällspromenad med morgondagens middag i en påse, alldeles lyckliga. Vi med.

Kommentarer

  1. wow! stor firre. härliga bilder, va mysigt det ser ut. tack för att ni delar med er. i like!

    SvaraRadera
  2. Tre av de fyra senaste inläggen handlar om när jag åker iväg med Lova och hittar på något. Sambandet är tydligt: det är då Lou hinner blogga...
    /H

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder och så kul se att din blogg e tebakas! Hmm, är gäddan verkligen så farlig att äta när det nu blir så sällan? Ursäkta frågan men ibland så känns vårt samhälle och alla utredningar hit o dit, något överdrivna. För allt handlar välan, om med måtta? Verkar som ni har så nära till vattnet, underbart! Saknar dig, och de dina och hoppas vi ses snart! Kramisar i massor och puss på barnas panna! Lova och ?? ;o) Mo

    SvaraRadera
  4. myyyys! så fina bilder du tar louise! kram!

    SvaraRadera
  5. tack söta ni! Angående fisken Monica, förstår va du menar. Det är kvicksilver som fisken får i sig som man inte vill mata barnen med i onödan direkt, och det fastnar i fettreserverna typ och går över till foster och mjölk. Men livsmedelsverket säger som du, ibland är ok, "2-3 gånger per år". Med Henrik och Lova i huset räknar jag med fler möjligheter.. KRAM!

    SvaraRadera
  6. Väldigt fina bilder på Snygg-Henrik, Söt-Lova och fisken - men fotot på Elin där de andra syns i bakgrunden är ju helt magiskt bra!!!:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg