Ordning och oreda

Har äntligen städat undan stöket och organiserat bättre i målarrummet och det känns såå härligt!  Så härligt att jag gråter lite över att jag låtit det vara obrukbart för länge. Diverse grejjer... påsklådor, urvuxna kläder, lappar, DRÄLL.... har en tendens att hamna här. Så lätt att livet/joxet tränger sig på och undan det som inte är akut men ändå viktigt. 

Läste nåt reportage om extraordinära äventyrskan Renata Chlumskas (?) familjeliv i villan i Jönköping och hur hon uttryckte att ordning och reda är nyckeln för att komma i väg på vardagsäventyr. Så sant men såå inte min starka sida. (Stackars H!) 

Men imorse satt jag i nystädat målarrum när barnen vaknade och det dröjde inte länge förrän de var igång och skapade. Åh så det glädjer mig! Nästan roligare än att göra det själv. Med en sån här målar-morgon i ryggen får jag ny beslutsamhet. Måste step up ur stöket. Det ÄR enda sättet. Lets do this ordning thing! 
 

Kommentarer

  1. Så underbart att se! Jag blir stressad av stök hemma och då försvinner kreativiteten hos mig. Visst, jag har det stökigt när det kreativa pågår, men för att liksom komma igång behöver jag ordning. Så roligt att ni har ett målarrum! Perfekt med norrfönster och allt.

    SvaraRadera
  2. Lets do this ordning thing!!!😂

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg