här och nu


Har känt en lust till att skaka liv i bloggen igen, nu när livet är betydligt lugnare och mer tillåtande än förra läsåret, men inte riktigt vetat var jag skulle börja i så fall. Så mycket har ju hänt, så mycket är annorlunda. Fastnade i tanken att jag borde re-cappa och fånga det som varit men idag i svampskogen fattade jag äntligen, det som alltid gäller. Här och nu. Enda platsen att börja.

Kommentarer

 1. Du är smart, du. Min yogalärare sa just i går "Thank your body for being with you on this journey. Remember to be mindful this week as you experience life's joys and struggles." Mindfulness har blivit så stött och blött och hajpat så jag vet inte om någon lyssnar längre, men jag tror att de flestas liv skulle bli ganska mycket bättre om de fokuserade på vad de har här och nu. Lycka till i ditt sökande efter balansen och sådär. Du verkar vara en hyvens människa så det ska nog gå bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Monnah! Härligt med yogan. Min storasyster Lydia håller också på med det och jag märker vilka positiva effekter det ger, både för kropp och knopp!

   Radera
 2. Dina inlägg får mig alltid att stanna upp här och nu. Så underbar bild och fint skrivet!

  SvaraRadera
 3. Så sant Louise. Vicken skön bild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bland det absolut bästa på kursen jag var på var hur mycket mer medveten jag blev om ljuset och hur det faller. Tyvärr har jag inte haft så väldans mycket nytta av det här hemma hittills för det har ju varit grått och mulet nästan jämt. Men så ibland kommer solen fram och få händer det spännande saker! Glad att jag kunde använda mig av ljuset för att fånga hennes profil här. Kram!

   Radera
 4. Vad kul! Jag hade glömt bort att du hade en blogg, ska bli kul att läsa igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag hade ingen aning om din! Kul!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg